Dežurni savjetnik Savjetnik Informacije i savjeti iz područja javne nabave utorkom i četvrtkom 9-12h tel: 01 4677 178
eojn
 
 
 
e-Certis
 
zejn
 
Portal javne nabave

ProcurCompEU radionice za pružatelje izobrazbe u Zagrebu 7.11.

Obavještavamo korisnike da PricewaterhouseCoopers Hrvatska za naručitelja Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja provodi projekt Uvođenje Europskog okvira kompetencija za stručnjake za javnu nabavu – ProcurCompEU u hrvatski sustav izobrazbe iz područja javne nabave.

Kako bi se projekt što učinkovitije proveo, alat ProcurCompEU uspješno implementirao u hrvatski sustav te kako bi se potaknula njegova upotreba u praksi, u okviru projekta organiziraju se dvije radionice za pružatelje izobrazbe u Zagrebu 7. studenog 2023 godine.
 
Cilj predmetnih radionica je informirati pružatelje izobrazbe o promjenama koje implementacija ProcuCompEU alata donosi u sustav izobrazbe u području javne nabave kako bi se isti mogli na vrijeme pripremiti za implementaciju novih nastavnih programa stručnog usavršavanja u području javne nabave.
 
7. studenog će biti organizirane dvije radionice, jedna u jutarnjem (08:45 – 12:00), jedna u popodnevnom terminu (12:45 – 16:00), obje istog sadržaja, na lokaciji - HUB385, Ul. Franje Petračića 6, 10000, Zagreb. Sudjelovanje na radionicama je besplatno.
 
Molimo Vas da Vaš interes za sudjelovanjem, ali i termin sudjelovanja (jutarnji ili popodnevni), iskažete prijavom na sljedećem LINKU.
 
30.10.2023