Dežurni savjetnik Savjetnik Informacije i savjeti iz područja javne nabave utorkom i četvrtkom 9-12h tel: 01 4677 178
eojn
 
 
 
e-Certis
 
zejn
 
Portal javne nabave

INTERNA EDUKACIJA

 Upravi za sustav javne nabave u proteklih šest mjeseci pridružio se tim novih djelatnika. Kako bi se ubrzala prilagodba novoj radnoj okolini te osiguralo upoznavanje sa svim segmentima djelatnosti Uprave za sustav javne nabave započele su interne edukacije djelatnika.
 
Cilj naših internih edukacija je postizanje individualne i kolektivne kompetencije. Pripremljenom  strategijom obrazovanja će se osigurati najviša razina kvalitete, znanja i sposobnosti, kako na individualnom planu, tako i na razini Uprave kao cjeline.
 
Naši stručnjaci s velikim iskustvom u području javne nabave će putem posebno pripremljenih radionica upoznati nove djelatnike s temeljnim postavkama zakonodavstva vezano za javnu nabavu u Republici Hrvatskoj, ali i u EU te ih putem interaktivnih radionica kroz analizu stvarnih slučajeva iz prakse pripremiti da se spremno suočavaju s izazovima koji se pred njih postavljaju u svakodnevnom radu.
 
Razvoj ljudskih potencijala iznimno je važan za učinkovit rad Uprave te ostvarivanje svih zadanih ciljeva koji su pred nas postavljeni.
29.02.2016