Dežurni savjetnik Savjetnik Informacije i savjeti iz područja javne nabave utorkom i četvrtkom 9-12h tel: 01 4677 178
eojn
 
 
 
e-Certis
 
zejn
 
Portal javne nabave

ODRŽAN DAN OTVORENIH VRATA

 U petak 26. veljače 2016., Uprava za sustav javne nabave Ministarstva gospodarstva održala je još jedan u nizu „Dan otvorenih vrata“, a u sklopu dobre prakse neposredne razmjene mišljenja te pružanja odgovora na pitanja od strane naših stručnjaka za sustav javne nabave.  Zbog velikog interesa i učinkovite organizacije posjeti su organizirani u tri termmina kako bi se primilo čim više zainteresiranih strana.
 
Proaktivnim pristupom djelatnici Uprave za sustav javne nabave savjetuju zainteresirane strane u postupcima javne nabave o pitanjima vezanima za javnu nabavu te potiču razmjenu mišljenja, a kako bi se definirali što jasniji okviri za provođenje javne nabave u Republici Hrvatskoj i usklađenost sa Zakonom o javnoj nabavi.
 
Informacije i savjeti iz područja javne nabave dostupni su i svakim utorkom i četvrtkom od 9 do 12 sati putem telefona 01 4677-178 u direktnom kontaktu s dežurnim savjetnikom, a također upit je u svakom trenutku moguće uputiti i putem obrasca na portalu www.javnanabava.hr ili na adresu elektroničke pošte info_javnanabava@mingo.hr.
 
Uprava za sustav javne nabave otvorena je za upite u svakom trenutku, te će se svaki pojedini upit riješiti u najkraćem mogućem roku.
26.02.2016