Dežurni savjetnik Savjetnik Informacije i savjeti iz područja javne nabave utorkom i četvrtkom 9-12h tel: 01 4677 178
eojn
 
 
 
e-Certis
 
zejn
 
Portal javne nabave

UNAPREĐENJE ELEKTRONIČKOG POSLOVANJA I POSLOVNIH PROCESA

 UNAPREĐENJE ELEKTRONIČKOG POSLOVANJA I POSLOVNIH PROCESA
 
U Upravi za sustav javne nabave započeo je proces unapređenja elektroničkog sustava poslovanja, a kako bi se postigla još veća učinkovitost u svakodnevnom poslovanju te uveli noviteti u sam proces. Jednako tako u planu je i unapređenje portala www.javnanabava.hr u cilju poboljšanja sadržaja, ali i njegove funkcionalnosti i preglednosti.
 
U sklopu plana za unapređenje procesa definirana su prva tri ključna koraka za realizaciju. Prvenstveno se to odnosi na identifikaciju poslovnih procesa u Upravi za sustav javne nabave te utvrđivanje stupnja informatizacije istih, zatim definiranje i evaluacija organizacije postojećih baza podataka te naposlijetku analiza izvora podataka za portal www.javnanabava.hr.
 
Portal www.javnanabava.hr predstavlja iznimno važan komunikacijski kanal prema zaiteresiranoj javnosti te će se stoga s osobitom pažnjom pristupiti njegovom unapređenju kroz uvođenje novih sadržaja, relevantnih informacija iz područja javne nabave, ali i omogućiti dvosmjerna komunikacija uvođenjem on-line anketa. Glavni cilj navedenih unapređenja je podizanje kvalitete ove informatizirane javne usluge koju pruža Uprava za sustav javne nabave. 
26.02.2016