Dežurni savjetnik Savjetnik Informacije i savjeti iz područja javne nabave utorkom i četvrtkom 9-12h tel: 01 4677 178
eojn
 
 
 
e-Certis
 
zejn
 
Portal javne nabave

RADIONICE E-JAVNA NABAVA

Elektronička dostava ponuda i zahtjeva za sudjelovanje provodi se putem Elektroničkog oglasnika javne nabave Republike Hrvatske. Svi gospodarski subjekti i svi naručitelji u postupcima javne nabave imaju obvezu isključivo elektroničke dostave ponuda i zahtjeva za sudjelovanje počevši od 1. siječnja 2016. u postupcima javne nabave velike vrijednosti, a od 1. srpnja 2016. u postupcima javne nabave male vrijednosti.
 
Kako je navedena obveza izazvala veliki interes za dodatnim informacijama i edukacijom kod obveznika javne nabave, MINGO, a u suradnji s HGK i NN d.d., iniciralo je zajedničku suradnju na aktivnostima promocije e-javne nabave i edukacije gospodarstvenika kroz radionice u šest velikih hrvatskih gradova.
 
Tijekom veljače ne temu e-javne nabave održane su radionice u Zagrebu, Osijeku i Splitu te su okupile više od 300 sudionika, a u ožujku će se održati još tri radionice u Županijskim komorama i to 3. ožujka u Varaždinu, 10. ožujka u Rijeci i 15. ožujka u Vukovaru. Navedene radionice imaju za cilj unaprijediti rad i poslovanje prvenstveno gospodarskih subjekata u postupcima javne nabave, a u konačnici omogućiti svima ravnopravan pristup tržištu javne nabave.
01.03.2016