Dežurni savjetnik Savjetnik Informacije i savjeti iz područja javne nabave utorkom i četvrtkom 9-12h tel: 01 4677 178
eojn
 
 
 
e-Certis
 
zejn
 
Portal javne nabave

e-Izobrazba

Poštovani korisnici,
 
Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta izradilo je aplikaciju “e-Izobrazba u javnoj nabavi” čija je svrha digitalizirati i automatizirati administrativne procese u izobrazbi u području javne nabave i baze podataka.
Aplikacija će omogućiti bržu i lakšu komunikaciju između službenika Ministarstva i dionika u procesu izobrazbe.
 
Glavni procesi su:
  • omogućavanje on-line prijava programa izobrazbe
  • omogućavanje pregleda termina održavanja izobrazbe
  • automatiziranje prikupljanja podataka o održanim izobrazbama
  • omogućavanje pregleda termina za polaganje ispita
  • omogućavanje on-line prijave na ispite
  • omogućavanje uvida u osobni status certifikacije polaznika.
Tijekom mjeseca kolovoza predviđeno je razdoblje prenošenja postojećih baza podataka i provjera prenesenih podataka u nove baze podataka u aplikaciji. Slijedom navedenog, tijekom kolovoza nisu planirani ispiti.

Također, molimo vas da zahtjeve za obnovu certifikata, čije trajanje istjeće u kolovozu, dostavite čim prije, a najkasnije do 1. kolovoza 2018. godine kako bi u novu aplikaciju prenijeli što potpunije baze podataka.
Ovlašteni nositelji programa su obavjest o svojim obvezama i zahtjevima  dobili na adrese elektroničke pošte koje su navedene za kontakt.
 
Od 3. rujna 2018. godine planira se prelazak na rad putem aplikacije. Tijekom prelaznog razdoblja molimo vas za razumjevanje, a službenici Uprave za politiku javne nabave biti će vam na raspolaganju kako bi uklonili nejasnoće u korištenju aplikacije.
 
Upute za rad u aplikaciji koja će biti dostupna od 3. rujna 2018. godine dostupne su za preuzimanje sa sljedećih poveznica:
19.07.2018