Portal javne nabave

Poziv na radionice - Ekonomski najpovoljnija ponuda

U svrhu jačanja administrativnih kapaciteta i ljudskih potencijala u sustavu javne nabave Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta te Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije,  uz tehničku pomoć zajednice Projekt jednako razvoj d.o.o., Algebra d.o.o. i Pučko otvoreno učilište Algebra, 4. siječnja 2017. godine započeli su s provedbom projekta “Jačanje administrativnih kapaciteta u sustavu javne nabave RH s naglaskom na kriterij ekonomski najpovoljnije ponude”.

Cilj projekta je poboljšanje praktične primjene kriterija ekonomski najpovoljnije ponude što će dovesti do povećanja transparentnosti, smanjenja broja nepravilnosti te u konačnici postizanja najbolje vrijednosti za novac. 

Upravo u tu svrhu izrađen je priručnik za praktičnu primjenu ekonomski najpovoljnije ponude koji je dostupan OVDJE

Također, jedna od aktivnosti projekta je i provedba izobrazbe na regionalnoj i lokalnoj razini kroz osam jednodnevnih radionica uz uvjet da su sudionici zaposlenici naručitelja zaduženi za provedbu postupaka javne nabave.

Ovim putem pozivamo Vas da prijavite svoje sudjelovanje na besplatne jednodnevne radionice o korištenju kriterija ekonomski najpovoljnije ponude koje se održavaju u sklopu ovog projekta u osam gradova u sljedećim terminima:
  • Osijek 18.9. 2017. – hotel Waldinger, Županijska ulica 8, Osijek
  • Varaždin 19.9.2017. – hotel Park Boutique, Ulica Juraja Habdelića 6, Varaždin
  • Zagreb 20.9. 2017. – hotel Academia, Ul. Ivana Tkalčića 88, Zagreb
  • Rijeka 21.9.2017. – hotel Jadran, Šetalište XIII divizije 46, Rijeka
  • Pula 22.9.2017. – hotel Pula, Sisplac ul. 31, Pula
  • Zadar 25.9.2017. – hotel Kolovare, Ul. Bože Peričića 14, Zadar
  • Split 26.9.2017. – hotel Atrium, Ul. Domovinskog rata 49, Split
  • Dubrovnik 27.9.2017. – hotel Royal Princess, Ul. kardinala Stepinca, Dubrovnik
 
Da biste pristupili detaljnom programu, informacijama o trenerima, uvjetima za pohađanje te postupku prijave i odabira polaznika, molimo Vas da se prijavite OVDJEKrajnji rok za prijavu na radionice je 4. rujna 2017. godine.
 

07.08.2017