Portal javne nabave

HGK i HUP - 2012. godina

Sporazumi o poslovnoj suradnji u provedbi izobrazbe u sustavu javne nabave za 2012. godinu

Ministarstvo gospodarstva nastavlja suradnju s Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK) i Hrvatskom udrugom poslodavaca (HUP) u provedbi izobrazbe u području javne nabave te su sukladno tome potpisani i sporazumi o poslovnoj suradnji za 2012. godinu.

 
Raspored radionica dogovarat će se sukladno potrebama utvrđenima od strane HGK-a i HUP-a i kapacitetima Ministarstva gospodarstva.
 
Sukladno Pravilniku o izobrazbi u području javne nabave (NN 06/2012), sve radionice za koje se termini dogovore na način da omogućavaju poštovanje rokova propisanih Pravilnikom (objava u Popisu programa usavršavanja 30 dana prije planiranog početka održavanja), bit će uvrštene u Popis programa usavršavanja. Sukladno tome, polaznici će se samo pohađanjem radionica uvrštenih u Popis moći redovito usavršavati s ciljem obnavljanja certifikata u području javne nabave (moguće je održavanje i radionica koje neće biti uvrštene u Popis programa usavršavanja).
 
Stoga sve osobe koje se temeljem pohađanja ovih radionica žele i redovito usavršavati kako bi obnovile certifikat upućujemo na provjeru koje su radionice u suradnji s HGK-om i HUP-om objavljene i u Popisu programa usavršavanja.
 
Administrativne poslove vezane uz prijavu za sudjelovanje na radionicama provode HGK (www.hgk.hr) i HUP (www.hup.hr).